Skip links

Aanrijdbescherming

Aanrijdbescherming

Aanrijdbescherming is verkrijgbaar in veel verschillende vormen en maten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een enkele kolombeschermer, maar het kan bijvoorbeeld ook voorkomen dat u liever een hele rij kolommen wilt beschermen tegen aanrijdingen.

De kolombeschermer

De kolombeschermer

De kolombeschermer is vervaardigd uit 4 mm dikke staalplaat, gezet in een U-vorm met een binnenmaat van 210 mm. De voorzijde is voorzien van een extra zetting. De hoogte is 400 mm en aan de achterzijde heeft de beschermer een opening die om de kolom voetplaat van 200×200 mm kan worden geplaatst en zo de kolom aan drie zijden beschermd wordt.

Koudgewalste profielen

Koudgewalste profielen

Wanneer u een groter gebied wilt beschermen kunt u kiezen voor een constructie die meerdere kolommen kan beschermen tegen aanrijdingen.

Voor deze situaties bieden wij verschillende oplossingen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een constructie die volledig bestaat uit stalen kokerprofielen. Dit is een vrij zware constructie die enorm solide is. Deze vorm kunt u toepassen wanneer er veel heftruck verkeer is en daardoor de kans groter is voor een botsing. Nadeel van deze vorm is de hogere kostprijs vanwege de zware uitvoering.

Een kostenefficiëntere oplossing is het gebruik van koud gewalste profielen.

Vragen of interesse in een adviesgesprek?