Skip links

Entresolvloeren

Onze producten

De hoofd activiteiten van Storage Constructions zijn het ontwerpen, leveren en assembleren van entresolvloeren (ook wel verdiepingsvloer, mezzanine, platform, tussenvloer of systeemvloer genoemd).

Iedere ruimte waarin een entresolvloer gebouwd wordt is anders, daarom leveren wij de entresolvloeren vrijwel uitsluitend op maat mede ook om zo perfect aan te kunnen sluiten aan de wensen van onze klant.

Opbouw van de entresolvloer

Opbouw van de entresolvloer

De stalen constructie bestaat uit kolommen, hoofdbalken, kinderbalken en koppelplaten, die door middel van bouten en moeren aan elkaar bevestigd worden. Deze bevestigingsmethode maakt het mogelijk om een gedeelte of de gehele constructie later te verplaatsen, uit te breiden of te versterken. De schoring van de constructie wordt uitgevoerd met schoorkolommen en/of kruisschoringen van stalen strippen die met spanners aan de kolommen worden bevestigd.

De constructie staat geheel op zichzelf en wordt in principe niet aan bouwkundige kolommen of wanden bevestigd.

Boven op de stalen constructie kan gekozen worden voor houten vloerplaten met een dikte van 38 mm. Deze vloerplaten zijn standaard aan de onderzijde afgewerkt met een gelamineerde reflecterende witte coating en een standaard naturel bovenzijde. Desgewenst zijn hierop andere afwerkingen mogelijk in overleg.

Ook kan er eventueel gekozen worden voor thermisch verzinkte roosters. Andere vloertypes zijn uiteraard ook mogelijk in overleg. Op deze pagina kunt meer lezen over de verschillende vloertypes die Storage Constructions kan leveren.

De entresolvloer kan uiteraard ook nog verder worden uitgebreid. Denk hierbij dan aan bijvoorbeeld:

Vragen of interesse in een adviesgesprek?