Skip links

Vloertypes

Vloertypes

Bij Storage Constructions heeft u de keuze uit verschillende soorten vloertypes.

Houten vloerplaten

Houten vloerplaten

De houten vloerplaten hebben een dikte van 38 mm en zijn voorzien van een groef/veer verbinding op de lange zijde of een tand/groef verbinding rondom. Standaard zijn de vloerplaten aan de onderzijde afgewerkt met een gelamineerde reflecterende witte coating en aan de bovenzijde standaard naturel uitgevoerd.

Andere uitvoering kunnen zijn:

Roosters

Roosters

Ook roosters zijn in verschillende variaties verkrijgbaar. Zo kan bijvoorbeeld het maasbeeld zeer flexibel worden vormgegeven, echter zijn hier wel enkele voorwaarden van toepassing.

De norm (EN ISO 14122-2) schrijft voor dat bij een verdiepingsvloer waar mensen onder werken bij een rooster toepassing een bal met een diameter van 20 mm niet door het rooster mag vallen. In andere gevallen mag een bal met een diameter van 35 mm niet door het rooster vallen.

Naast het flexibele maasbeeld zijn de draagstaven in verschillende hoogte en dikte verkrijgbaar. In veel gevallen zal hier de belasting van het rooster de doorslag geven. Bij een verhoogt risico op uitglijden kan gekozen worden voor een antislip uitvoering. Hiervoor worden aan de bovenkant van de draag- en/of vulstaven kartelingen aangebracht.

Andere vloertypes

Andere vloertypes

Andere specialere vormen van vloertypes zijn bij ons ook mogelijk, zoals hierboven als voorbeeld te zien is.

Heeft u zelf specifieke wensen? Schroom dan niet contact met ons op te nemen zodat wij samen met u naar de juiste oplossing kunnen zoeken.

Vragen of interesse in een adviesgesprek?